Какво съдържа Ентан?

Ентан съдържа 80 мг проантоцианидин и 40 мг стандартизиран екстракт на гинко билоба. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Как действа Ентан?

Ентан подобрява кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка. Заздравява колагена и еластина. Укрепва стените на кръвоносните съдове. Има противовъзпалително действие. Ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата. Предотвратява слепването на тромбоцитите, подобрява течливостта на кръвта и не позволява запушването на съдовете. Доставя необходимите кислород и хранителни вещества. Освен това Ентан притежава мощно антиоксидантно действие и по този начин предпазва съдовете и клетките от увреждащото въздействие на свободните радикали.

Кога да приемаме Ентан?

Ентан се прилага при нарушено кръвоснабдяване на ретината, при хронична венозна и лимфна недостатъчност на долните крайници, при периферни съдови заболявания, диабет, синдром на Рейно и др, при световъртеж, шум в ушите, при постоперативен и посттравматичен оток, при мозъчна атеросклероза и състояния след инсулт, при влошена памет и концентрация.

Как да приемаме Ентан?

Ентан се дозира по една растителна капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x