Какво представлява Камасутра ?

Всяка таблетка съдържа екстракт от йохимбе 10% – 50 mg (5 mg йохимбин), екстракт от гинко билоба 20 mg, цинк (аспартат) 7 mg, ά-токоферол 20 mg и пиридоксин 6 mg.

Как действа Камасутра?

Камасутра съдържа високопречистени, стандартизирани екстракти и биокатализатори, които притежават силно изразен афродизиачен ефект (повишават либидото), водещ до преодоляване състоянието на импотентност. Те повишават чувствителността на сетивата, сексуалното удоволствие и сексуалната способност. Подобряват метаболизма и антиоксидантната защита.
Йохимбин притежава афродизиачно, стимулиращо и укрепващо действие и от древността се използва за повишаване на потентността. Предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в областта на малкия таз и външните полови органи, повишава възбудимостта на центровете, които имат отношение към половия рефлекс. Увеличава серумните нива на тестостерона и норадреналина, увеличава мускулната сила, намалява телесните мазнини и може да се използва като анаболно средство.
Гинко билоба усилва действието на йохимбин. Подобрява оросяването на мозъка и периферните кръвоносни съдове, регулира тонуса и еластичността на кръвоносните съдове.
Цинк, ά-токоферол и пиридоксин подобряват половата функция.

Кога да приемаме Камасутра ?

За повишаване на либидото, сексуалната способност и чувствителността на сетивата при секс.

Как да приемаме Камасутра?

По 1 таблетка 1-2 пъти дневно. Научно доказано е, че ефектът на Камасутра се увеличава с удължаването на приема. При високо кръвно налягане и язва на стомаха да се приема в по-ниски дози.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x