Какво представлява Остеобор Форте?

Остеобор Форте е рационална комбинация от природни продукти, осигуряваща доброто здравословно състояние на костната система. Съдържа комбинация от вещества, които предотвратяват костната загуба, възстановяват костните минерали и микроструктура и повишават костната плътност – калций, иприфлавон, метилсулфонилметан, аскорбинова киселина, вит. D3, магнезий, L – лизин, екстракт от Equisetaceae, цинк и пиридоксин.

Как действа Остеобор Форте?

Остеобор Форте спомага за намаляване на риска и борба с остеопорозата. Повишава плътността и здравината на костите, минерализацията и правилното усвояване на калция, потиска костната резорбция, облекчава болката и намалява възпалението на ставите.

Кога да приемаме Остеобор Форте?

Остеобор Форте е предназначен за намаляване на риска от остеопороза, при доказана остеопороза, вследствие на менопауза, и при стероидиндуцирана остеопороза.

Как да приемаме Остеобор Форте?

Остеобор Форте се дозира за намаляване риска от остеопороза по 1 – 2 капсули дневно по време на хранене. При доказана остеопороза, вследствие на менопауза Остеобор Форте се дозира по 1 капсула дневно, а при стероидиндуцирана по 2 капсули.

Остеобор Форте съдържа лесно усвоима форма на калция и може да се използва при всички видове остеопороза.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x