Имам Феминорм за всякаква ситуация
Време за четене: ... минути

Мнения на доволни пациенти: Ралица Соколова, 49-годишна, от София

На работно място като моето му казват “да си между чука и наковалнята”. От едната ми страна в ресторанта са забързаните келнери, които ме затрупват с поръчките на клиенти, от другата хората в кухнята, които ги изпълняват. Който и да обърка нещо – все аз съм виновна. Отдавна съм в бранша и трудно може нещо да ме изкара от равновесие. Справях се с всякакви ситуации и туширах конфликтите – и между колегите и с клиентите. Всички казваха, че имам железни нерви. Поне доскоро беше така.

Съсипа ме безсънието.

На работа бях като пияна, заплитах се сред сипещите се поръчки, на няколко пъти забърках такива каши, че колегите едва не ме линчуваха. Специалистът, към когото ме ориентираха за консултация, каза, че безсънието е сигнал, чрез който тялото алармира, че нещо не е наред.
При мен то се оказа предупреждение за съпътстващите менопаузата физиологични и психични промени. Затова не ми предписа просто “нещо за сън”, а ми препоръча природните продукти от Фамилия Феминорм, които да ми помогнат да посрещна уверено и без сривове този неизбежен период от живота на всяка жена.

Феминорм е естествената алтернатива на хормонезаместителната терапия за преодоляване на менопаузата и за целта са разработени три специфични продукта. Феминорм се приема преди настъпването на менопауза, при леки менопаузални смущения и за поддържаща терапия.
Феминорм Дуо – когато вече са се проявили тежки менопаузални смущения. Феминорм лека нощ – както личи и от наименованието – при безсъние, тревожност и депресия, причинени от менопаузата.

Най-удобното е, че всяка жена може и сама да прецени кога се налага да взима по-слаба или по-силна формула и дали да ги комбинира с Феминорм лека нощ.

За моето състояние в този момент беше най-подходящо да взимам сутрин Феминорм Дуо, а Фемнорм лека нощ – вечер. Така и направих. Като нормализирах съня си, оставих само Феминорм Дуо – сутрин и вечер по 1 капсула.
Спокойна съм и въобще не усещам възрастта си като “критическа”.

borola
Сподели: