Интересни отзиви за Феминорм
Време за четене: ... минути

Мнения на доволни пациенти: Вили – 49 години, София

Прочетох в интернет интересни отзиви за Феминорм Лека Нощ и реших да опитам. Огромно благодаря на създателите на този продукт. Усетих промяна още на първия месец. Безсънието изчезна, настроението е друго, общото състояние постепенно се върна към нормалното.

Мнения на доволни пациенти: Бориса, 44 години, Кюстендил

“Слушах колежки, които имат същия проблем и споменаха Феминорм. Нямах огромни очаквания към продукта. Помислих си, какво пък толкова, защо да не опитам. Останах приятно изненадана, когато се усетих различна… и то още първия месец…”

Мнения на доволни пациенти: Теодора, 44 години, Враца

“Прекрасен продукт. Менопаузата ме натисна едва на 44 години. Претърпях гинекологична операция и имах нужда точно от такова чудо, като Феминорм Дуо. Още след втората седмица се почувствах друг човек. Зачервяването изчезна, от сърцебиенето нямаше и спомен, … Благодаря на фирмата-производител, огромно благодаря и на моя гинеколог, който ми го препоръча…”

Мнения на доволни пациенти: Елеонора, 39 години, Димитровград

“Искам да ви благодаря…за цялата информация, която получавам от страниците на сайта и за продукта, разбира се… Сблъсках се с проблема менопауза много рано и бях изключително неподготвена. Нямаше лекар, който да ми обясни защо и как…при вас открих много от отговорите на въпроси, които си задавам отдавна… за топлите вълни… за безсънието…за вагиналната дисбактериоза…имам и още въпроси разбира се. Още веднъж, благодаря, че ви има, и за това, че се грижите за проблеми, за които много малко жени говорят свободно…”

Мнения на доволни пациенти: Светла, 58 години, Шумен

“Аз съм на 48 години, менопаузата ме връхлетя преди една година и разтърси цялото ми същество – сърцебиене, неврастения, топли и студени вълни…буквално изяждах всички в пристъпи на ярост, а най-важното – едва се сдържах на работа, щях да се пръсна. Работя с много хора, а това състояние ме влудяваше. Феминорм ми помогна да се завърна като нормален човек в семейството, да ме приемат като съпруга, майка и нормална баба. Благодаря на хората, които са помислили и за нас.”

Мнения на доволни пациенти: Ружа, 47години, Пловдив

Прочетох коментари за Феминорм и веднага си го купих. Пих го половин година, започнах пролетта и си изкарах едно прекрасно лято, без горещи вълни и неразположения. Сега отново имам признаци и започвам отново. Отличен продукт.”

borola
Сподели: