продукти при менопауза
Време за четене: ... минути

Кои са най-ефективните продукти при менопауза и как трябва да се приемат? Отговорите на тези въпроси ще откриете в настоящата статия, посветена на всички дами, които търсят ключа към запазване на младостта и красотата.

Условия, които трябва да покриват качествените природни продукти при менопауза

Продуктите при менопауза трябва да:

  • подобряват метаболитните функции и здравословно състояние на жените
  • съдържат комплекс от доказано ефективни природни съставки, които са прецизно дозирани и отварят на нуждите на женското тяло
  • са ефективни за овладяване както на леки, така и на тежки менопаузални смущения
  • имат отлична поносимост
  • не предизвикват странични ефекти и нежелани реакции

Продукти при менопауза без аналог на българския пазар

За успешно преминаване през периода на менопауза дамите могат да се доверят на доказано качествените природни продукти от фамилия Феминорм:

Banner shop
  • Феминорм/Feminorm®
  • Феминорм Дуо/Feminorm® Duo
  • Феминорм Остео/Feminorm® Osteo
  • Феминорм Лека Нощ/Feminorm® Good Night

Природните продукти от фамилия Феминорм осигуряват качествена здравна грижа за жените в менопауза. Те могат да се дозират и комбинират според индивидуалните потребности на женския организъм. Имат отлична поносимост и на излагат здравето на риск. Подходящи са за продължителен прием. Иновативната растителна капсула, в която се предлагат, не съдържа желатин, което прави продуктите перфектен избор за жени, спазващи вегетариански хранителен режим.

Повече за продуктите от продуктовата линия Феминорм

Феминорм е подходящ при леки менопаузални смущения, пременструални невровегетативни и психически промени и неразположения. Съдържа естествени фитоестрогени – 250 mg стандартизиран екстракт от Червена детелина (Trifolium pratense), съответстващ на 20 mg изофлавони във всяка капсула. Приема се по 1 капсула от 1 до 3 пъти дневно след хранене.

Феминорм Дуо се използва при по-тежки менопаузални смущения и следоперативно отстраняване на яйчниците. Съдържа мощни фитоестрогени – стандартизирани екстракти от Червена детелина (Trifolium pratense) 250 mg и Сребърна свещичка (Cimicifuga rasemose) 30 mg. Приема се пo 1 капсула 2 пъти дневно след хранене.

Феминорм Остео подпомага благоприятно менопаузата, състоянието на костната тъкан и мускулния тонус. Подходящ е за ранна профилактика на остеопороза. Съдържа два мощни фитоестрогена – Червена детелина (Trifolium pratense) 250 mg и Сребърна свещичка (Cimicifuga rasemose) 30 mg и витамин D като холекалциферол 400 IU. Приема се по 1 капсула дневно.

Феминорм Лека Нощ поддържа цикъла сън/бодърстване, регулира биологичния часовник, подобрява настроението и премахва тревожността и безсънието. Съдържа стандартизирани екстракти от Червена детелина (Trifolium pratense) 250 mg, Сребърна свещичка (Cimicifuga rasemose) 30 mg и мелатонин 1 mg. Приема се по 1-2 капсули вечер, 30-60 минути преди лягане.

Продуктите от фамилия Феминорм са налични онлайн в сайта www.momo.bg, в магазини „Здраве и природа“ и в аптеките в страната. Икономически изгодни са и са с доказан резултат.

borola
Сподели: