Остеобор Форте е уникален продукт срещу остеопороза
Време за четене: ... минути

Мнения на доволни пациенти: Мария Русинова, 63-годишна от София

Има една народна приказка, която навремето много мразех да чувам и я смятах за простовата, но сега разбирам, че е мъдра и ще я повторя и аз – “Не питай старило, а питай патило!”.

 
Имам остеопороза и от 2 години пия Остеобор Форте, за да спра процеса на влошаване и да облекча болките и възпалението на ставите.
 
Лошото е, че много късно се сетих да направя нещо, въпреки че още преди 15 години лекарите ме предупреждаваха за опасностите и ме насочваха към ефикасни природни продукти за заздравяване на костната система. Сега нямам логично обяснение защо съм пренебрегвала съветите им. Не съм проста жена. С мъжа ми работехме във външно-търговска организмация, видяхме свят живяхме добре и дори успяхме да заделим малко валута за старини. Свидетел съм колко отговорно се отнасят към тази коварна болест дамите в чужбина и как още към 40-та си година започват профилактично да пият продукти за запаване на плътността на костите си. Някъде по това време са започнали и моите проблеми с костната система, но не съм забелязала никакви предупредителни симптоми. Това е най-страшното на остеопорозата и затова я наричат тиха епидемия. Намаляването на костната плътност не е съпроводено с болки и може да остане незабелязано в продължение на години. Ако се проявят признаци, те най-често са нетипични болки в гърба, ставите и костите.
 
Съветвам ви да не бъдете небрежни към здравето си като мен. Можете да направите нещо много лесно, без чакане по кабинети и за изследвания. Влезте в първата аптека и си купете Остеобор Форте. Това е комбинация от природни продукти, осигуряваща добро здравословно състояние на костната система. Ако изпреварите остеопорозата – чудесно. Ако вече тайно е започнала пораженията на костите и ставите ви – ще я пресечете навреме.
 

Остеопорозата е най-често срещаното заболяване на скелета, при което намалява костната плътност и се нарушава микроструктурата на костната тъкан.

Това води до повишена костна чупливост и последващ увеличен риск от фрактури и загуба на костна маса. Честотата й се увеличава с напредването на възрастта и особено в периода на менопаузата.

borola
Сподели: