полов живот в периода на менопауза
Време за четене: ... минути

Темата “полов живот в периода на менопауза” все още е табу у нас. Това че не я повдигаме обаче, не означава, че тя не съществува. Има я, тук си е и силно вълнува менопаузалните жени! Ето защо ще й посветим настоящата статия.

Характерни особености на половия живот в периода на менопауза

През менопаузата дамите претърпяват толкова физически и психически промени, че това неминуемо се отразява на качеството на сексуалния им живот. При голяма част от тях половото влечение рязко намалява. Като за капак във все по-редките случаи, в които са интимни с партньора си, изпитват дискомфорт по време на половия акт. Едва ли ще учудим някого, като разкрием основният “виновник” за всичко това, а именно намаляващия естроген. Ниското му количество е причина за намаляване на секретите, овлажняващи влагалището. Това води до изсушаване, свиване и загуба на еластичност на вагината, респективно до болка по време на секс. Не само атрофичните процеси в пикочо-половата система са “отговорни” за ниската полова активност. Сърдечните проблеми, безсънието, стресът, тревожността и безпокойството още повече засилват сексуалния хлад.

За щастие не всичко е загубено! Дамите могат да върнат удоволствието в спалнята стига навреме да вземат нещата в свои ръце.

Изпитани методи за подобряване на половия живот в периода на менопауза

Развихряне на въображението

Сексолозите приканват менопаузалните жени да дадат воля на въображението си и да се отдадат на сладостни фантазии. Научно доказано е, че еротичните блянове могат да направят чудеса. Редица изследвания сочат, че те спомагат за повишаване на либидото, а това от своя страна е предпоставка за изпълнени със страст нощи.

Придържане към здравословен начин на живот

Подходящият спорт, добрата храна и качественият сън са важни условия за добрата физическа форма на менопаузалните жени. Ето защо те трябва да присъстват редовно и по много в тяхното ежедневие. Това е начинът за постигане на атрактивен външен вид, който от своя страна кара дамите да се чувстват по-сексапилни, уверени и готови за повече приключение между завивките.

Женски глезотийки

Красив маникюр и педикюр, блестяща и поддържана коса, нов парфюм с чувствен аромат и секси бельо… Всичко това е от значение, когато става въпрос за подобряване на половия живот в периода на менопауза. Именно поради това дамите трябва да отделят време, за да се погрижат за себе си.

Ефективната природна комбинация за подобряване на сексуалния живот през менопаузата

Ефективността на предложените стратегии за подобряване на половия живот в периода на менопауза многократно може да бъде повишена с приема на изпитаната комбинация от Феминорм Дуо/Feminorm® Duo и Камагра / Kamagra®. Всеки един от тези продукти допринася за добрия и качествен сексуален живот на менопаузалните жени.

Феминорм Дуо представлява комбинация от два мощни фитоестрогена. Всяка негова капсула съчетава силата на екстракт от листа на Червена детелина и корени на Сребърна свещичка. Прецизно дозирани и пречистено до съвършенство, фитоестрогените от двете съставки започват да действат веднага щом попаднат в женския организъм. Благодарение на своето структурно и функционално сходство с женските полови хормони те се свързват без проблем със специфичните естрогенни рецептори и стимулират тяхната активност. Всичко това се случва, без да се понижава производството на собствени естрогени в тялото. В резултат от мощното взаимодопълващо действие на активните вещества хормоналният баланс се възстановява и менопаузалните смущения се нормализират. Предотвратява се изсушаването и се повишава еластичността на вагината, което на свой ред е предпоставка за секс, изпълнен с наслада.

Камагра допълнително усилва ефекта на Феминорм Дуо. Този продукт е специално разработен и създаден за повишаване на либидото при дами в менопауза. Силно изразеният му афродизиачен ефект се дължи на високопречистените стандартизирани екстракти и биокатализатори в състава му. Всяка таблетка на Камагра съдържа:

  • екстракт от Йохимбе 10% – 50 mg (5 mg йохимбин)
  • екстракт от Гинко билоба – 20 mg
  • цинк (аспартат) – 7 mg
  • ά-токоферол – 20 mg
  • пиридоксин – 6 mg

Перфектният синхрон между активните вещества води до повишаване чувствителността на сетивата, сексуалното удоволствие и сексуалната способност.

За постигане на оптимален ефект се препоръчва Феминорм Дуо и Камагра да се приемат успоредно продължителен период от време. Дълговременната употреба не крие риск от нежелани ефекти и странични реакции поради изцяло природния произход на съставките и на двата продукта.

borola
Сподели: