природни средства при менопауза
Време за четене: ... минути

За да поддържате добро здраве и състояние на духа, се доверете на изпитани природни средства при менопауза. Кои стратегии, базиращи се единствено на натурални средства от природата, наистина помагат? Разкрийте отговора в редовете по-долу!

Взимайте пробиотични природни средства при менопауза

Известна е връзката между състоянието на стомашно-чревния тракт и общото здравословно състояние. В този смисъл, балансирането на чревната микрофлора може да допринесе за подобряване на здравето на менопаузалните жени. Постигането на бактериално равновесие в червата спомага за подобряване на храносмилането и сваляне на натрупаните килограми. То засилва имунитета и естествената способност на организма да се справя с инфекциите. За да се възползвате от всички изброени ефекти, заложете на пробиотичните храни или добавки с природен произход (Imunobor® Biotic/Имунобор Биотик).

Приемайте омега-3 мастни киселини

Ежедневният прием на омега-3 мастни киселини може да помогне на жените в менопауза да изгорят мазнините, натрупани около едно от най-проблемните места – талията. Освен това, тези добри мазнини притежават още ползи за менопаузалните дами. Те спомагат за намаляване на възпалението в организма, поддържане на сърдечното здраве и доброто състояние на кожата, костите и ставите. Могат да облекчат менопаузални смущения, като тревожност и депресия, и да подобрят качеството и продължителността на съня. Висококачествени омега-3 мастни киселини жените в менопауза могат да получат чрез прием на TriOmega® 1000+/ТриОмега 1000+.

Banner shop

Набавяйте си оптимално количество витамин D

Витамин D е вещество с есенциално значение за здравето на жените в критическа възраст. Освен, че повлиява менталното благосъстояние, той е важен за поддържане на силна имунна система, добро сърдечно-съдово и костно здраве. Витаминът проявява много важно свойство за жените. Предпазва ги от заболявания на скелета, като опасната в периода след климакса остеопороза. Помага на менопаузалните жени да преборят напълняването, като подобрява метаболизма и регулира хормоните, отговорни за складиране на мазнини и качване на килограми.

Доверете се на природни средства при менопауза, пълни източници на мощни фитоестрогени

Доброто здраве на жените в менопауза зависи до голяма степен от хормоналното равновесие в техния организъм. Нормалният баланс на хормони се нарушава в периода на климактериума. А оттам произтичат менопаузални смущения и други проблеми със здравен характер. За да ги преборят, менопаузалните дами могат да заложат на доказаните в клиничната практика природни средства Феминорм. Те съдържат пълен набор от фитоестрогени, натурални аналози на женските хормони естрогени. Приемът им възвръща хормоналното равновесие по напълно естествен начин – без да повлиява собственото производство на хормони. Спомага за облекчаване на типичните за периода неразположения, профилактика на менопаузални усложнения и поддържане на общото здравословно състояние.

Всеки един от продуктите на известната марка е предназначен за справяне с повсеместни менопаузални смущения.

borola
Сподели: