Фамилия феминорм

Феминорм

Активните съставки на Феминорм са естествени фитоестрогени. Всяка капсула Феминорм съдържа 250 mg стандартизиран екстракт от Trifolium pratense, съответстващ на 20 mg изофлавони. Феминорм съдържа
четири изофлавона (генистеин, дайдзеин, биоканин и формононетин) и е най-пълният източник на фитоестрогени.

Феминорм Дуо

Феминорм Дуо представлява комбинация от два мощни фитоестрогена. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от Trifolium pratense 250 mg и Cimicifuga 30 mg. Освен пълен набор от изофлавони (генистеин, дайдзеин, биоканин и формононетин), продуктът съдържа тритерпенови гликозиди и други фитоестрогени.

 

Феминорм Лека Нощ

От менoпаузалните симптоми най-неприятен е безсънието. Пациентките оценяват безсънието като по-мъчително и от топлите вълни (Berg JA: J. Cl. Nutr. 2008). Безсънието е органически свързано с тревожност и депресия, от които се оплакват 66% от жените в менопауза.

Феминорм Остео

Една от най-опасните и трайни последици от менопаузата е остеопорозата. Превенцията е най-ефективният начин за предпазване от това заболяване. Феминорм Остео е най-новият продукт от Фамилия Феминорм, който е предназначен специално за надеждна ранна профилактика на остеопорозата в менопаузалната възраст…

Допълващи продукти

Остеобор Форте

Рационална комбинация от калций, иприфлавон, метилсулфонилметан, аскорбинова киселина, вит. D3 и др. Осигурява доброто здравословно състояние на костната система и предпазва от остеопороза.

Ентан

Ентан е природен продукт, протектор на кръвоносните съдове. Подобрява кръвообращението, а също и кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка. Заздравява колагена и еластина.


Калорекс

Калорекс® е природен продукт, комбинация от две взаимно потенциращи се съставки. Всяка капсула Калорекс® съдържа 500 mg екстракт от Garcinia Cambogia (hydroxycitrate) и 100 mcg хром пиколинат.


 

Оксибор Мемори

Оксибор Мемори стимулира мощно паметта и интелекта. Активните му съставки подобряват мозъчните функции и умствената дейност.

Оксибор Форте

Оксибор Форте е хранителна добавка, представляваща комбинация от най – мощните антиоксиданти. Предпазва организма от стареенето, стреса, умората, злокачествените заболявания и др.

Камасутра

Природен продукт за повишаване на на либидото, сексуланта способност и чувствителността на сетивата при секс. Съдържа високопречистени, стандартизирани екстракти и биокатализатори.

Виватонин Лека Нощ

Виватонин Лека Нощ представлява висококачествена природна комбинация от мелатонин и валериана за пълноценен сън.

 

Прочети повече

Триомега 1000+

Високa концентрация на биологично активни Омега-3 мастни киселини, пречистени и без вредни примеси. Понижават риска от сърдечносъдови заболявания, кръвното налягане, предотвратяват атеросклерозата. В Solucaps (течни капсули) – за цялостно и бързо усвояване.

Прочети повече

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x