Спокойни нощи с Феминорм Лека Нощ
Време за четене: ... минути

Безсънието, топлите вълни и тревожността често вървят ръка за ръка в периода на менопаузата. Повечето жени в менопауза, поставят безсънието на първо място сред неприятните симптоми, характерни за този период. Безсънието се дължи на ниска секреция на веществото мелатонин, което поддържа цикъла сън-бодърстване.

Сънотворните, към които много жени в менопауза прибягват не са алтернатива за решение на проблема с безсънието. Те водят до зависимост и нарушават нормалните фази на съня.

При менопауза със силно изразени симптоми на безсъние, тревожност и особено депресивни състояния, жената има нужда от продукт, който съчетава естествен мелатонин и мощни фитоестрогени. Феминорм Лека Нощ е тройна комбинация, специално създадена за тези оплаквания. Фитоестрогените нормализират хормоналния дисбаланс, характерен за периода на климакса и спомагат за овладяване на топлите и студени вълни, а мелатонинът улеснява заспиването и осигурява качествен сън. Феминорм Лека Нощ, се препоръчва за жени с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресивност в периода на менопаузата и перименопаузата.

borola
Сподели: