С Феминорм дните са прохладни
Време за четене: ... минути

Всеки ден при тези редуващи се жеги и проливни дъждове се питам как щях да оцелея, ако миналото лято не бях почнала да взимам Феминорм Дуо.

Може тогава температурите да не са били по-високи от сегашните, но аз имах чувството, че живея в Сахара. Към горещината навън се добавиха и моите горещи менопаузни вълни. И резултатът беше адското усещане, че са ме напъхали в пещ. Очаквах всеки миг мозъкът или сърцето ми да не издържат. Гледах по три пъти прогнозите за времето и се молех за дъжд, но натрупаха ли се облаци, ставаше още по-лошо – въздух не можех да си поема от задух, нервите ми се опъваха до скъсване, главата ме болеше и преди, и след като мине фронтът, а почнеха ли светкавици и гръмотевици, само дето не пищях. За щастие миналото лято нямашe много подобни преживявания, затова пък това си е направо като в тропиците. Но вадя Феминорм Дуо от чантата – глътвам една капсула след закуска, подготвям си втората за вечерта и вече не се впечатлявам толкова нито от времето, нито от политическата обстановка и колегиалните номера в офиса.

Знам, че се питате как съм започнала да взимам Феминорм Дуо. Кореняк пловдивчанка съм, израснала съм в този град, където винаги е било горещо през лятото. Ние сме научени да чакаме търпеливо нощната прохлада за разходката, едно питие на терасата, приятен среднощен разговор. Топлите вълни на връхлтетялата ме критческа възраст ми отнеха и това. Точно нощем, като че ли бяха през 5 минути. За спокоен сън и дума не можеше да става, сърцето ми xлопашe, главата бучеше.

Това, че един ден кръвното ми скочи над 160, се оказа в крайна сметка за добро – принудих се да потърся лекарска помощ, а в спешния кабинет женският екип от собствен опит беше наясно със състоянието ми.

По тяхна препоръка започнах да взимам Феминорм Дуо още същия ден. Посъветваха ме за преодоляване на смущенията от менопаузата да се ориентирам към този природен продукт, който е естествена алтернатива на хормонозаместителната терапия, без да има страничните ефекти на синтетичните лекарства. Изследванията показвали, че синтетичните хормони имат редица противопоказния и крият рискове като рак на млечната жлеза, сърдечно-съдови заболявания, тромбоемболични усложнения и други. Фитоестрогените в продуктите от фамилия Феминорм притежават ефективността на естрогени, без да имат противопоказания и нежелани ефекти.

Именно затова те все по-често са предпочитани както от жени в менопауза, така и от лекари. Насочиха ме към Феммнорм Дуо, един от продуктите от фамилията, който е по-мощна комбинация и подходяща при по-тежки случаи като моя. А за да не ходя нощем пo cпeшнитe кабинети и да нормализирам съня си – да си помогна с другия продукт от фамилията Феминорм лека нощ, който да взимам вечер.

Така започнах и вече втора година пия Феминорм Дуо сутрин и по 1 капсула Феминорм лека нощ вечер и вече мога отново да се радвам на лятото, да си върша спокойно работата и да общувам със семейството си, без да се сопвам непрекъснато. А нощите отново възвърнаха пpoxладата си и ми върнаха спокойния сън.

borola
Сподели: