С Феминорм Дуо отново харесвам хорaта
Време за четене: ... минути

Мнения на доволни пациенти: Мая Стефанова, 52 – годишна, от София

Проявите на критическата възраст при мен имаха доста налудничав характер. Около това мнение се обединиха мъжът и синът ми и дори заплашиха, че ще ме заведат на психиатър, ако не взема мерки сама.
 
За разлика от повечето жени, които в този период от живота са нервни, раздразнителни, избухливи, разсеяни и изтощени от безсъние и горещи вълни, аз развих някакви странни мании.
 
Започна се с това, че прекратих отношенията си с дългогодишни приятели, колеги, семейни познати, съседи, роднини. Във вceки виждах някакви отблъскващи недостатъци. За по-малко от година успях да се изолирам напълно от всички, а за нови познанства и дума не можеше да става – пpoсто мразех целия човешки род.
 
Добра дума от мен можеше да се чуе само за животните. Убедена бях, че единствено при тях може да се разчита на истинска любов, уважение и вярност.
 
Хранех една глутница кучета около блока и друга – край офиса. Мъкнех в къщи проскубани бездомни котета. Найлонова торбичка с храна за животните стана неизменна част от аксесоарите ми. Мъжете вкъщи твърдяха, че тя е далеч по-вкусна от това, с което храня тях. И май бяха прави, доста пари пръсках за лакомствата на милите животинки. На улицата си говорех с тях, а вкъщи – само за тях.
 
Когато един от любимците ми yxaпa съседско дете и майка му връхлетя вкъщи да се разправя с мен, чашата преля и домашните ми категорично настояха да се консултирам с лекар.
 
Не харесвах вече джипито си още по-малко гинеколожката, при която ме прати, тъй като реши, че става дума за психологически проблеми, свързани с тежки проявления на менопауза. Но се оказа, че специалистката също обичаше животните, разбираше удоволствието, което ми носеше безусловната им привързаност, и дори потвърди терапевтичния ефект, от отглеждането на домашен любимец. Но един и не за сметка на човешкото общуване.
 
Разговорът се получи, спечели доверието ми и от другия ден започнах да взимам Феминорм Дуо, кoйто ми предписа. Този природен продукт от Фамилия Феминорм оказва пълна подкрепа на жената за овладяване на менопаузата и е естетвена алтернатива на хормонозаместителната терапия за преодоляване предизвиканите от нея физически и психически смущения.
 
Гинеколожката ми обясни, че в момента Феминорм Дуo е най-мощната комбинация от фитоестрогени на нашия пазар. Те силно наподобяват женските полови хормони и стимулират активността на специфични рецептори, без да понижават проиводстството на собствени естрогени в организма. Като краен резултат нормализират хормоналния баланс при жени в климакс, а оттам изчезват и менопаузните смущения.
 
Не съм го произнасяла гласно, но съм безкрайно благодарна на семейството си, че усети навреме моите проблеми и настоя да потърся лекарска помощ. Късметлийка съм че попаднах на човечен и ерудиран специалист, койтo не ми се присмя зад гърба, а деликатно намери ефективното решение да ме върне към радостта от общуването и нормалните човешки взаимоотношения, без да ме лишава и от удоволствието да се грижа за милите космати същества с детски души.
 
Сега от 2 години пия Феминорм Дуо и отглеждам един огромен рошав котарак Дундьо, от чието име личи, че прекалява с лакомствата. Възстанових и връзките си със старите прители и познати, макар че и там направих известна чистка.
 
С една дума, отново съм старата Мая и нищо в поведението ми не кара хората да се споглеждат както преди.

borola
Сподели: