С Феминорм запазих удоволствието от живота
Време за четене: ... минути

Мнения на доволни пациенти: Соня Костадинова, 51-годишна, от София

Тези дни за пореден път се убедих в ефективността на продуктите Феминорм на фирма Борола, които ползвам от години. Смяната на сезоните по принцип е изпитание за нервната система, а преходът от лятото към есента e най-тежкия период за човешкия организъм и го поставя под голямо напрежение. Наблюдавам последиците върху приятелки и колеги. Дори хора с ведър характер станаха раздразнителни. Други пък изпаднаха в депресии, ходят апатични и изтощени. Много от тях се опитват да преборят лошото настроение, главоболието и снижената работоспособност с „розови” хапчета.

Една-две познати доста неделикатно проявиха интерес, как аз успявам да съм винаги във форма, в добро настроение и концентрация като „съм минала 50-те”. Какво взимам, та не само нямам известните „критически” симптоми, но и без проблем се справям с допълнителни дразнители – лошо време и лошо свършена от други работа, която трябва да поправям…

Вярно е, на 51 години съм и ежедневието ми е свързано с контакти с много и най-различни хора и всякакви изненадващи ситуации. Работя в сферата на туризма, а при нас вече и през есента е доста натоварено с дестинации. Харесвам професията си и начина на живот и не ми се иска да се отказвам от удоволствието, което ми доставят. Пътуванията, макар че понякога в групите има индивиди, които могат да подлудят и най-спокойния човек.

След навлизане в менопаузата се поинтересувах с какво мога да си помогна за преодоляване на неприятните спътници на този преход. За съжаление нито един лекар не ми препоръча природен продукт, всички те залагат на хормонално лечение без много обяснения за последиците от него. Но напоследък има много информация за редица противопоказания на синтетичните хормони и рисковете да доведат до рак на млечната жлеза, сърдечно-съдови заболявания, тромбоемболични усложнения и др.
Знам, че в цял свят жените се насочват все по-масово към природни продукти, затова почнах проучване какво се предлага на нашия фармацевтичен пазар и какви са отзивите за ефективността от действието на продукта.

Така – от реклами, интернет, блогове, сама взех решение към кой продукт да се ориентирам – Феминорм!
Вече 4 години ползвам трите продукта от Фамилия Феминорм на фирма Борола. За схемата за най-ефективното им прилагане се консултирах със специалист в Клиника Борола, а вече от години познавам и кадрите на фирмата, тъй като винаги посещавам щанда им по време на изложения и се запасявам с Феминорм на промоционални цени.

Изключително доволна съм от продукта – нямам прилив на топлина, няма излишно нервно напрежение, няма депресия, а и съня ми е спокоен, Препоръчвам трите продукта от Фамилия Феминорм на всяка жена, която иска да запази удоволствието от професията и живота си, независимо от напрадването на годините.

borola
Сподели: