Феминорм Дуо ме спаси от черногледството
Време за четене: ... минути

Мнения на доволни пациенти: Марияна Костова, 53-годишна, от София

В началото на годината не ми издържаха нервите и напуснах работа. Струваше ми се, че не мога да изтърпя нито ден повече, нито забележките на шефа, нито интригите на някои колеги. А и работата вървеше трудно – несвършените задачи се трупаха и ми приличаха на планина, която ще се срине върху мен и ще ме затрупа.

3а три години това нещо ми се случваше за втори път. В подобно състояние смених и предишната си работа.
Добър специалист съм, с доста години опит в сфера, където винаги има нужда от кадри. Но като казах в офиса за довиждане някои истини на немарливите си колеги, и аз чух доста неприятни неща – да, като професионалист си супер, но поведението ти не се търпи – хапливите забележки, нервните изблици, вечното неразположеиие и капризи – спри климатика, отвори прозореца, затвори вратата…

Като споделих вкъщи новината и прощалния paзговop, и те peaгиpaxa по подобен начин.
Болно ми стана, но ми светна и червената лампичка. През следващите дни имах достатъчно време да се замисля дали наистина причината да не мога да си намеря мястото през последните пет години не е в мен.

Реакциите ми действително бяха болезнено остри, а явно трябваше по-спокойно да приемам реалността. Хората са различни и като умствен капацитет, и като работосnособност, възпитание и коректност. Винаги и във всяка фирма ще има дразнители nрехвърлящи работата си на другите, имитиращи активност пред шефа с доноси и клюки.

Реших да потърся помощ, при невролог или психиатър – и аз не бях наясно. Личната ми лекарка прие съвсем спокойно оплакванията ми, че съм много зле с нервите, имам сърцебиене, главоболие, заливат ме горещи вълни от напрежение, не мога да спя и след това съм неработоспособна пpeз деня. И, общо взето, не мога да понасям никого нито в службата, нито у дома.

Според джипито всичко това бяха симптоми на тежка менопауза и закъсняла грижа эа преодоляване на смущенията. Но по-опасни от тези видими неразположения са скритите поражения, които това състояние нанася на организма, ако не се профилактира навреме. Особено коварно е тихото нашествие на остеопорозата, изяждаща потайно здравината на костите без болка и видими признаци.

Именно затова ми предписа Феминорм Дуо, природен продукт от фамилията Феминорм. Двойната комбинация има не само бърз и мощен ефект срещу oплакванията, които имах, но е незаменима за запазване на костната плътност и избягване на остеопорозата. Освен това Феминорм Дуo е естествена алтернатива на хормоназаместителната терапия и гарантирано няма противопоказания като синтетичните хормони.

Според лекарката за месец-два с Фемиморм Дуо щях да нормализирам състоянието си и да гледам отново ведро на живота и хората. А редовната му употреба ще гарантира и избягване на остеопорозата, поради която толкова жени в менопауза страдат от тежки счупвания фрактури на прешлените и крайниците.

Пих за всеки случай три месеца кaпcулите Феминорм Дуo два пъти дневно, преди да кандидатствам на нова работа. Макар, че се почувствах значително по-добре още пpeз първия месец и домашните ме убеждаваха, че вече съм си съвсем наред. И след като започнах в новата фирма все още ме беше страх, че като се понатрупа работа, пак ще вляза в конфликт с някой претупващ задълженията си колега.

Феминорм Дуо явно си върши работата – спокойна съм и не драматизирам нормалните ежедневни проблеми. Светът наистина изглежда друг, когато си се отървал от постоянното напрежение, горещите вълни и главоболието. Заедно с тях си отиде и депресията и черноглеството ми. Бях забравила и колко е лечебен здравият нормален сън – с Феминорм Дуо, утрото наистина е винаги по-мъдро от вечерта.

borola
Сподели: