Феминорм Дуо ми дава сили
Време за четене: ... минути

Мнения на доволни пациенти: Здравка Андреева, 52-годишна, от София

Втора година вече месец преди началото на учебната година, започвам да взимам Феминорм Дуо – по-силната комбинация от продуктите Феминорм за преодоляване на менопаузни смущения.

Обикновено ползвам по-лекия Феминорм, който ме поддържа във форма, откакто навлязох в критическата възраст, и ми помага да премахна нервното напрежение, безсънието, главоболието и депресията, в която изпадам, като вляза в клас. Преподавам български език и литература в техникум и явната незаинтересованост на младежите към материала често ме докарва до отчаяние.

За да успея да ги заинтересовам, е нужно много настроение, оригинални хрумвания и безкрайно търпение. Особено след дългата ваканция, когато учениците са забравили и малкото, което съм им наляла в главата, а аз – какви железни нерви са ми нужни в началото на учебната година.
Затова от средата на август почвам да взимам Феминорм Дуо, който ми предписаха, след като изпаднах в нервна криза, прочитайки поредния бисер за Ботевия “Хаджи Димитър” – Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви пита: “Кажи ми, сестро, де е Караджата.”

Личната ни лекарка твърдеше, че е много по-добре, отколкото да се тъпча с успокоителни, които само временно притъпяват усещанията. Според нея Феминорм Дуо щеше да ми помогне да нормализирам състоянието си, да си възвърна търпението и с философско смирение отново да се отдам на непосилната си задача да събудя някоя възвишена мисъл в обърканите младежки глави. Излезе права.

Този природен продукт от Фамилия Феминорм оказва пълна подкрепа на жената за овладяване на менопаузата и е естествена алтернатива на хормонозаместителната терапия за преодоляване на предизвиканите от нея физически и психически смущения.
Джипито ми обясни, че в момента Феминорм Дуо е най-мощната комбинация от фитоестрогени на нашия пазар, които структурно и функционално силно наподобяват женските полови хормони и стимулират активността на специфични рецептори, без да понижават производството на собствени естрогени в организма. Като краен резултат нормализират хормоналния баланс при жени в климакс, а оттам изчезват и менопаузните смущения.

Не съм го признавала гласно, но съм безкрайно благодарна на колегите си, че проявиха разбиране към моите проблеми и настояха да потърся лекарска помощ. Късметлийка съм и че попаднах на човечен и ерудиран лекар, който оцени специфичното натоварване в моята професия и деликатно намери ефективното решение да ме върне към радостта от общуването с децата и нормалните човешки взаимоотношения с колегите.

Сега от 2 години пия Феминорм Дуо и отново се възроди надеждата, че усилията ми не отиват напразно – все нещо оттова, на което уча младежите, ще остане в главите им и може би някой ден ще им помогне да намерят правилния път в живота.

Не знам как се проявява менопаузата при вас, но ви препоръчвам да не чакате, докато “превъртите” като мен или по някакъв свой начин. Започнете да приемате продукти от Фамилия Феминорм, когато усетите първите нарушения в хормоналния баланс на организма. Тази промяна е твърде индивидуална, но започва след З5-40-годишна възраст. Продуктите са природни и практически безвредни, без нежелани ефекти. Могат, а и трябва да се пият години наред, за да не позволим естествените хормонални промени в организма да водят до професионални проблеми и снижаване на качеството ни на живот.

borola
Сподели: