Борола
Време за четене: ... минути

28-ми юни 2016 г. е специален ден за нас – екипът на Борола, за нашите партньори и за хората, убедили се в силата на нашите продукти. На този ден Борола навършва 20 години от своето създаване – 20 години, изпълнени с много труд и стремеж да осигурим цялостна здравна грижа.

20 години не спряхме да търсим и прилагаме новостите в грижата за вашето здраве. През всичките тези години успяхме да създадем природни продукти и козметика с прецизно подбран състав и висока ефективност – за качествен и активен живот. Опитът ни учи, че само така можем да доразвиваме произвежданите продукти, за да се радвате вие на максимален ефект от приема им.

В момента компанията произвежда над 50 природни продукта с приложение в различни области – имунология, дерматология, женско здраве, детско здраве, козметика и др. За всяка област и продукт Борола създава мрежа от услуги за информация, медицински прегледи и снабдяване, за които се разчита на висококвалифицирани лекари, фармацевти и специалисти по здравни грижи.

Banner shop

Именно натрупаният през тези 20 години опит ни дава увереност и нови сили да продължим напред. Допълнителен стимул за развитие ни дават и добрите отношения с нашите родни и чуждестранни партньори, както и взаимното доверие, което изградихме през годините на съвместно сътрудничество. Водещият стимул обаче беше, е и ще си остане само един – удовлетворяване на вашите очаквания. Вие разчитате на нашите продукти и очаквате висока ефективност, а наша привилегия е да я осигурим!

Двадесетата годишнина на Борола е повод да заявим, че ще продължим да го правим и в бъдеще. Защото това е нашата мисия още от 28-ми юни 1996 година.

borola
Сподели: