Феминорм

Производител: Борола ООД

15.00 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Как действа Феминорм?

Феминорм съдържа най-мощните фитоестрогени, структурно и функционално силно наподобяващи женските полови хормони. Те свързват селективно естрогенните рецептори и стимулират тяхната активност, но не потискат производството на собствени естрогени в организма. Това води до възстановяване на хормоналния баланс и нормализиране на менопаузалните смущения. Феминорм предотвратява остеопорозата, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, намалява нивото на холестерола и предпазва от сърдечносъдови усложнения.

Кога да приемаме Феминорм?

При менопауза – за овладяване на леки менопаузални оплаквания; при пременструални невровегетативни и психически нарушения; при смущения в менструалния цикъл у девойки. Феминорм е подходящ и в периода на пременопауза.

Какво съдържа Феминорм?

Активните съставки на Феминорм са естествени фитоестрогени. Всяка капсула Феминорм съдържа 250 mg стандартизиран екстракт от Trifolium pratense, съответстващ на 20 mg изофлавони. Феминорм съдържа четири изофлавона (генистеин, дайдзеин, биоканин и формононетин) и е най-пълният източник на фитоестрогени.

Как да приемаме Феминорм?

По 1 капсула от 1 до 3 пъти дневно след хранене.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
22 Коментарa
Най-стари
Най-нови Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
Деница Божилова
Деница Божилова
23.06.2023 23:35

Здравейте може ли да се пие имам миома феминорм за менопауза, защото съм на 45 години и влизам в климакс и е ужасно топли вълни постоянно

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
28.06.2023 8:30
Отговор на   Деница Божилова

Здравейте,

Може да приемате Феминорм при налиичие на миома. Схемата, съобразена със симптомите, които споделяте е Феминорм Остео по 1 капсула сутрин и Феминорм Дуо по 1 капсула вечер. Овладяването на топлите вълни ще настъпи след приблизително 2 седмици. Ако се чувствате много изнервена от вълните, може да удвоите дозите на Феминорм Остео и Феминорм Дуо и след овладяване на симптомите да продължите със стандартните доировки. Тази схема се приема минимум 5 години.

Поздрави!

Мед. екип, Феминорм

Ваня Илиева
Ваня Илиева
12.07.2023 8:27

Здравейте! На 48 год. съм в пременопауза, все още с редовен менструален цикъл.Рядко , но имам и горещи вълни, умора, косопад, подувам се /вероятно задържам вода/. От 10 дни приемам Феминорм и мога да кажа, че имам подобрение.Какъв период от време може да се приема без прекъсване? Необходимо ли е да комбинирам с друг продукт от серията за още по-добро действие?

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
13.07.2023 15:50
Отговор на   Ваня Илиева

Здравейте,

Отлично решение е да започнете прием на Феминорм за плавно преминаване през климактериума. Каквато и схема да се избере от продуктите Феминорм е добре да се приема минимум 5 години без прекъсване. Феминорм фамилия имат отличен профил на безопасност при продължителна употреба. Продължителният прием е свързан с процесите в женския организъм през този период и предотвратяване на костна загуба, сърдечно съдовия риск и атрофичните промени.

При наличие на горещи вълни препоръчваме към Феминорм да включите Феминорм Лека Нощ, съответно по 1 капсула – 1 капсула Феминорм сутрин и 1 капсула Феминорм Лека Нощ вечер.

Поздрави!

Мед. екип, Феминорм

Полина
Полина
27.08.2023 4:50

На 35г съм с много болезнен цикъл,мога ли да приемам Феминорм и как? Има ли взаимодействия с лекарства,добавки?

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
29.08.2023 15:12
Отговор на   Полина

Здравейте, Феминорм е удачен при болезнен менструален цикъл, който може да е резултат от хормонален дисбаланс. Дозирайте 3 пъти по 1 капсула след хранене. За да прецените ефекта съветът ни е да се подготвите за минимум 3 месечен период на прием като при добро повлияване да се продължи. Препоръчваме Ви успоредно с Феминорм да приемате Мигренон по схема 3 пъти по 1 капсула като се започне 3 дни преди цикъла и продължи минимум 2 дни след цикъла като последните два дни от приема дозировката може да бъде 2 пъти по 1 капсула. Мигренон е природен продукт, който се прилага при… Повече »

Полина
Полина
27.08.2023 5:02

Има ли негативно влияние към Хашимото, щитовидна жлеза?

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
29.08.2023 14:46
Отговор на   Полина

Здравейте,

Феминорм е безопасен и спокойно може да се приема при заболяването тиреоидит на Хашимото.

Феминорм има позитивен ефект върху организма при дългосрочна употреба. Ако за пръв път започвате прием на Феминорм и имате симптоми на топли и студени вълни може да стартирате с по-висока доза от 2 пъти по 2 капсули. След овладяване на тези симптоми продължете със стандартната дозировка 2 пъти по 1 капсула дневно. Приемът на Феминорм по време на климактериума трябва да бъде минимум 5 години.

Поздрави!

Мед. екип, Феминорм

Даниела
Даниела
20.09.2023 20:56

Пълнее ли се от феминорм?

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
21.09.2023 17:29
Отговор на   Даниела

Здравейте,

От Феминорм не се пълнее. Това е доказано в проучване на проф. д-р М. Малинова, гинеколог с богат клиничен опит при използване на Феминорм, Феминорм Дуо, Феминорм Остео и Феминорм Лека Нощ.

Поздрави!

Мед. екип, Феминорм

Янка Илиева
Янка Илиева
25.10.2023 19:37

Здравейте, от три години вече нямам цикъл, повиших килограмите и не мога да ги смъкна. Имам и проблеми със съня. Трябва ли да се консултирам с лекар или мога да започна приема на този продукт? Благодаря!

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
26.10.2023 13:40
Отговор на   Янка Илиева

Здравейте, Може да започнете Феминорм и без преглед при специалист. Предлагаме индивидуализирана схема, базирана на информацията от Вас с продуктите Феминорм Остео, Феминорм Лека Нощ и Калорекс Сутрин – Феминорм Остео 1 капсула и Калорекс 1 капсула. При ставане изпийте капсулата Калорекс. Ако закусвате след закуска изпийте капсулата Феминорм Остео. Ако не закусвате може да приемете двете капсули Феминорм Остео и Калорекс едновременно Обяд – Феминорм Остео 1 капсула и Калорекс 1 капсула. Калорекс преди хранене, а Феминорм Остео след хранене Вечер – Феминорм Лека Нощ – 2 капсули преди лягане. Калорекс – 1 капсула преди вечеря. Тази схема може… Повече »

Петя
Петя
22.11.2023 17:20

Здравейте имам повишени нива на естроген и ми изписаха деминорм искам да попитам може ли да се пие с невростаб и аспирин протект и ако не може кое трябва да спра

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
23.11.2023 11:38
Отговор на   Петя

Здравейте,
Феминорм е съвместим с продуктите, които приемате и не е необходимо да спирате някой от тях.

За оптимален ефект препоръчваме прием на Феминорм продължително време.

При необходимост Феминорм може да се дозира 2 пъти дневно по 2 капсули, след което да се продължи със стандартната дозировка – 2 пъти дневно по 1 капсула.

Поздрави!

Мед. екип, Феминорм

Станислава
Станислава
24.11.2023 10:48

Здравейте,аз съм с висок естроген 900 и ми изписаха Феминорм ,притеснява ме че пише че той покачва този хормон и е за жени с нисък а моя е висок

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
24.11.2023 14:51
Отговор на   Станислава

Здравейте,

Феминорм не покачва естествения естроген. Той има естроген-рецепторен ефект, но не покачва естрогена. Това означава, че се свързва с естрогеновите рецептори и по този начин регулира хормоналния дисбаланс, което води до хармонизиране на нивата на половите хормони, без да блокира собственото производство. Това има за цел и Вашия лекуващ лекар, когато Ви е назначил Феминорм.

Без притеснения приемайте Феминорм както Ви е казал специалистът!

Поздрави!

Мед. екип, Феминорм

Галина Стефанова
Галина Стефанова
19.12.2023 16:17

Здравейте на 52г все още имам месечен цикъл,но тази година 3м ме прескочи и сега пак всеки месец имам и малък миомен възел. Излязох извън ритъм и бях 5 дни в кардиологоя мога ли да приемам феминорм и как?

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
20.12.2023 15:14
Отговор на   Галина Стефанова

Здравейте,

Феминорм е изключително подходящ за климактериума като той повлиява благоприятно всички симптоми и последици на менопаузалния преход, включително и сърдечно-съдовите. Предлагаме следната схема с продуктите от фамилия Феминорм – Феминорм Остео 2 капсули сутрин и Феминорм Лека Нощ 1 капсула вечер за период от 1 месец, след което продължете с Феминорм Остео 2 капсули дневно наведнъж или разпределени сутрин и вечер. Феминорм Остео е добре да се приема минимум 5 години. По този начин се покрива целия преход и организмът се адаптира по-плавно към промените, свързани с намаляващата яйчникова функция

Поздрави!

Мед. екип, Феминорм

Ирен
Ирен
07.01.2024 21:06

Здравейте знам 45 години съм имам още цикъл ,но започна изпотяването ,нервността , и напълняването и всичко останало имам завишени естрогени ,препоръчаха ми Феминорм но кой от всичките продукти Феминорм или Феминорм дуо

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
11.01.2024 11:07
Отговор на   Ирен

Здравейте, Приложете следната схема Феминорм Остео – 2 капсули сутрин след хранене и Феминорм Лека Нощ по 1 капсула вечер преди лягане за минимум 1 месец. След това, ако сте вече по-спокойна, вечер може вместо Феминорм Лека Нощ да вземате Феминорм Дуо по 1 капсула. Тази схема се прилага минимум 5 години, след което остава Феминорм Остео по 2 капсули дневно за поддържане. Отлично решение от Ваша страна е да започнете прием на Феминорм, тъй като това ще Ви осигури плавно преминаване през този период – симптомите от страна на нервната система ще се овладеят, другите рискове по отношение на… Повече »

Боряна Илиева
Боряна Илиева
13.05.2024 19:47

Здравейте, на 54 години съм в менопауза след хистероктомия през 2016 година. Пиех Феминорм дуо около две години и се чувствах много добре. Но една аптекарка моя позната ми каза няма смисъл да ги пиеш. Аз сглупих като я послушах. Моля да ми кажете мога ли да ги пия отново и в каква схема.Имам инсулинова резистентност и пия Глюкофаж и Профихол заради завишен холестерол, Нолипрел за кръвно. Качих и килограми. Изпитвам и лека тревожност и съм под стрес на моменти. Благодаря предварително за отговора.

Екип Феминорм
Админ
Екип Феминорм
14.05.2024 13:50
Отговор на   Боряна Илиева

Здравейте, Вашето решение да възстановите приема на Феминорм е отлично. Обръщаме внимание, че дори и без цикъл женският организъм има нужда от фитоестрогени, предвид трайните последици от менопаузата – сърдечно-съдов риск (инсулинова резистентност, висок холестерол и други възможни нежелани промени), остеопороза, вагинална атрофия. Предимството на продуктите от фамилия Феминорм е че освен на топлите вълни въздействат и върху трайните последици, на които обърнахме внимание по-горе. За да сме максимално полезни ще Ви дадем цялостно решение за овладяване на споменатите смущения и плавно преминаване през периода на постменопауза: 1) Феминорм Остео – по 2 капсули сутрин, след хранене 2) Феминорм Лека… Повече »