Борола
Време за четене: ... минути

В периода 16-ти – 18-ти март в курорта Боровец се проведе ХХ-та Национална Гинекологична Конференция, организирана под егидата на Българското научно дружество по акушерство и гинекология. Основната тема на конференцията бе “Възпалителни и туморни заболявания на женските гениталии”.

И тази година фирма Борола бе сред основните изложители със собствен щанд по време на трите конферентни дни. Всички участници в конференцията имаха възможност да се запознаят с основните продукти на Борола, имащи отношение към женското здраве – Феминорм Остео, Ентан, Имунобор Уро Акут и ДжинДжира Медикасол.

Основен акцент бе поставен върху ролята на Ентан като универсален съдов протектор, повлияващ добре широка гама от съдови нарушения при жените. Бе проведена и специална презентация с лектор проф. Мария Малинова, на тема “Entan – пълна и рационална биофлавоноидна комбинация с цялостен ефект върху съдовете”.

Banner shop

Интересът от страна на всички участници към продуктите на Борола бе висок, което за пореден път доказа, че по отношение поддържането на женското здраве фирменото портфолио на Борола предлага доказано ефективни и все по-разпознаваеми продукти. Така ще бъде и занапред, защото здравето на жените във всяка възраст е сред основните приоритети на фирма Борола.

Наред със сериозната научна програма и клиничните проучвания за продуктите на Борола имаше и интересни томболи с награди за участниците акушер-гинеколози.

borola
Сподели: