С Феминорм Дуо лятото е още по-приятно
Време за четене: ... минути

Ако търпите неразположенията на тежка критическа възраст, предстоящото лято за вас най-вероятно е неприятен сезон, който трудно се издържа. Топлото време съвсем не е толкова приветливо, когато е съпроводено от горещи вълни, а пък жегите са направо убийствени. Прибавете обилното изпотяване, главоболието, нервността след поредната безсънна нощ и картината ще се очертае.

Променливите нива на хормоните по време на менопаузата тормозят не само тялото, но влияят отрицателно на самочувствието, изтощават ежедневно жените и могат да влошат качеството на живота им.

За съжаление, препоръчваната от някои специалисти хормонозаместителна терапия допълнително натоварва организма като освен това е съпроводена от рискови за здравето странични ефекти.

Естествена алтернатива за справяне с проблемите е Феминорм Дуо – природен продукт от фамилията Феминорм за преодоляване на
смущенията при менопауза. Той е предпочитан и препоръчван от специалистите в случаи на тежка менопауза.

Banner shop

Феминорм Дуо представлява комбинация от мощни естествени фитоестрогени, структурно и функционално силно наподобяващи женските полови хормони. Те се свързват със специфичните естрогенни рецептори и стимулират тяхната активност, като не понижават производството на собствени естрогени. Естествените фитоестрогени във Феминорм Дуо оказват мощен ефект върху хормоналния баланс при жени в менопауза, а това нормализира тежките менопаузални смущения.
А без тях лятото отново е желано и приятно.

borola
Сподели: