климакс либидо
Време за четене: ... минути

Ниското либидо е повсеместен проблем на жените в климакс. Ако и вие сте една от тях, не се тревожете, а пристъпете към действие. Какво помага за естествено повишаване на сексуалното желание? Разкриваме отговорите в следващите редове!

Погрижете се за физическото и психическото си благосъстояние

Жената, която се грижи за себе си отвън и отвътре, е здрава, силна и чувствена. За това е важно, когато навлезете в критическата възраст и ви налегнат менопаузалните проблеми, да продължите да се грижите за физическото и психическото си благосъстояние. Хранете се балансирано, тренирайте редовно и си отделяйте време за качествена почивка. Така ще повдигнете духа си и ще се чувствате женствена и желана. А с тези положителни промени ще засилите и сексуалната си енергия.

Говорете открито с партньора си за проблема „ниско либидо в климакс”

Откритата комуникация между партньорите е основата на здравата сексуална връзка. За това при проблеми, като липса на желание за секс, трудна възбудимост и други интимни смущения, проведете разговор с най-близкия си човек. Обяснете му как се чувствате, какви са вашите тревоги и желания. Изслушайте и неговите. Обсъдете опитването на нови интимни преживявания, които ще доставят удоволствие и на двама ви. Бъдете си опора в проблема, както и в решаването му.

Banner shop

Мислете за любов и я правете

Най-важният сексуален орган си остава човешкият мозък. Именно там се раждат желанията. За това даваме съвет на всички дами – използвайте мислите си, за да повишите либидото си. Визуализирайте интимни преживявания с любимия си и вкарайте този сценарий в действие. Настройте се изцяло за любов.

Използвайте малки хитрини

В секса малките хитрини са разрешени и дори силно препоръчителни. Понякога именно те дават необходимия заряд за страхотно интимно преживяване. За това и ако либидото ви е ниско, използвайте тези малки помощници, за да го засилите. Те могат да бъдат от най-различно естество – афродизиаци, интимни масажи или други техники, които отдавна сте искали да изпробвате. Сега е времето – експериментирайте! Така можете да откриете нещото, което трайно ще възвърне интереса ви към секса.

Справете се из основи с ниското либидо в периода на климакс

Загубата на либидо се корени в хормоналния дисбаланс, естествен за периода на менопауза. Следователно, най-ефективната стратегия за възвръщане на сексуалното желание на жените в климакс е възстановяване на равновесието в техния организъм. След постигане на баланс отшумяват и много други менопаузални смущения, като горещи вълни, нощно потене, тревога, раздразнителност. За безопасно и трайно възстановяване на хормоналното равновесие, и повишаване на либидото, можете да разчитате на Феминорм Дуо/Feminorm® Duo. Той съдържа съчетание от мощни фитоестрогени – природни аналози, които структурно и функционално наподобяват женските хормони естрогени. Приемът му облекчава неразположенията, грижи се за здравето, повдига самочувствието и възвръща женствеността на дамите в менопауза. За още по-голям ефект, комбинирайте продукта с Камагра/Kamagra®. Това природно средство е мощен афродизиак за жени и мъже, което събужда сексуалното желание по напълно естествен начин. Опитайте препоръчаната комбинация и погледнете на менопаузата през очите на здрава и сексуално активна жена.

borola
Сподели: