менопауза и настроение
Време за четене: ... минути

Дами, колкото и невероятно да ви звучи, може да сте в менопауза и настроение, което прави живота ви по-хубав и допринася да сте по-успешни и продуктивни. Вижте как да го постигнете!

Тренирайте на открито

Възползвайте се от слънчевите дни, за да тренирате извън спортната зала. Слънцето и спортът ще ви заредят с двойна доза добро настроение, тъй като помагат да си набавите „хормони на щастието“. В случай че не сте спортен тип, не пропускайте да излезете навън и да съберете слънчеви лъчи. Разходете се сами или с приятел, покарайте колело, полюбувайте се на природата. Това ще ви помогне да намалите нивата на стрес и да се почувстват по-добре.

Поддържайте социални контакти

Проучвания показват, че най-щастливите хора са тези, които имат активен социален живот. Ето защо, ако сте се отдалечили от близките и приятелите, е време да възстановите близките си отношения с тях. Предвид усложнената епидемична обстановка в момента, като за начало можете да се възползвате от възможностите, които ви предоставят социалните мрежи. След това заменете интернет общуването с живия контакт.

Водете активен сексуален живот – формула за по-добра менопауза и настроение

С напредване на възрастта и спада в количеството на естрогените либидото постепенно намалява. И все пак, ако искате да сте в добро настроение и здраве през менопаузата, трябва да положите усилия, за да върнете сексуалното желание. Не забравяйте – сексът действа като антидепресант. Събудете лъвицата в себе си и апетита за любов с Камагра/Kamagra®.

Отделяйте достатъчно време за себе си

За да сте в добро настроение през менопаузата, е нужно да се научите да проявяват здравословен егоизъм. Откъснете се от хилядите ангажименти, научете се да казвате „не“ и спрете за минута. Спомнете си какво ви кара да се чувствате щастливи и му се отдайте. Няма значение дали ще е четене, градинарство, йога, готвене, гледане на филми, редене на пъзели, или плетене. Важното е да ви носи удоволствие.

Внимавайте с какво се храните

Храната влияе пряко на настроението. Именно поради това е добре внимателно да подбирате храната в периода на менопауза. Ако искате да подобрите моментално емоционалното си състояние, заложете на скариди, манголд, телешко, мед, кисело мляко, домати и тиквени семки.

Спете добре, за се радвате на менопауза и настроение, за които всички да ви завидят

Когато сме отпочинали, сме в добро настроение. Толкова е просто! Качественият сън през менопаузата обаче не винаги е лесно постижим, тъй като нивата на психичния хармонизатор на съня мелатонин спадат. За да ги повишите по естествен начин и да се радвате на здрав сън и високо настроение, препоръчваме приема на Феминорм Лека Нощ/Feminorm® Good Night. Това е изцяло природен продукт, който съдържа оптимално количество мелатонин във всяка капсула – 5 mg. Благодарение на него продуктът регулира биологичния часовник и цикъла сън-бодърстване, снема тревожността, намалява стреса и подобрява емоционалното състояние. Ползите от продукта не спират дотук! Двата мощни фитоестрогена от Червена детелина и Сребърна свещичка в състава му възстановяват хормоналния баланс и нормализират менопаузалните смущения.
Продуктът е безопасен и е подходящ за продължителен прием. Дозира се по 1-2 капсули вечер, 30-60 минути преди лягане.

borola
Сподели: