критическа възраст
Време за четене: ... минути

Едва ли има зрял човек, който да не е запознат с термина “критическа възраст” при жените. Сериозни последствия настъпват и по отношение на работния процес и способностите на жената да се справя със служебните си задължения. Разбира се изход от тези неудобства има и сега ще изясним как всяка засегната жена да го намери.

Кои са основните причини за затрудненията от т.нар. критическа възраст при жените?

Изпълнението на служебните задължения може да се окаже голямо предизвикателство за жените в менопауза. Неща, които са наглед леки и досега са изпълнявани машинално и без затруднение, вече ще изискват по-големи услилия.

Коя е причната за тези критични моменти?

Нарушенията на съня, умората, която те предизвикват, тревогите, затрудненията с паметта и концентрацията, задълбочаващите се болки в ставите – тези оплаквания се срещат при всяка менопаузална жена и е нормално да намалят нейната лична и служебна производителност. А сред тези оплаквания дори не споменахме двата най-чести симптома на менопаузата – горещите вълни и изпотяванията. Не би било преувеличено, ако кажем, че е истинско чудо, че жените не рухват под тежестта на всички тези фактори.

Banner shop

Кога настъпва облекчението?

Истината е, че някои жени водят същинска борба с менопаузата, крепейки се само от мисълта, че всичко това все някога ще свърши.
Трудно е да се предвиди кога точно жената ще почувства облекчение на симптомите и състоянието й ще се подобри.
В повечето случаи жените не получават необходимата подкрепа и не разчитат на правилните мерки, с които да овладеят менопаузата успешно.

Къде се крие ключа за овладяване на менопаузата?

Значително облекчаване на състоянието на жените в менопауза настъпва единствено при преодоляване на хормоналния дефицит и при нормализиране нивата на естроген в организма, които естествено спадат през менопаузата и са в основата на оплакванията от нея.

Съветът на специалистите за успешно справяне с менопаузата

Редица проучвания са оформили всеобщото мнение на специалистите, че успешно овладяване на менопаузата трябва да се търси с приема на естествени средства, които да повлияват всички последствия от климактериума – топли вълни, изпотяване, нарушен сън, отслабена памет, остеопороза и др. Тяхното мнение е, че това може да се постигне с приема на продуктите от фамилия Феминорм и допълващите ги продукти. Това мнение е подкрепено от чистите факти, които показват, че жените, които се доверяват на Феминорм, Феминорм Дуо, Феминорм Остео и Феминорм Лека Нощ понасят менопаузата много по-лесно, а работата и личният им живот не страдат от навлизането в нея.

borola
Сподели: