критическата възраст при жените
Време за четене: ... минути

Критичен момент, критична ситуация, критични показатели – за да се определи даден фактор като критичен, значи се е стигнало до момент, в който са необходими сериозни мерки, поради сериозните промени, които са настъпили. А по отношение на измененията, настъпващи в женския организъм с напредването на възрастта, мерките, които трябва да се предприемат наистина трябва да са сериозни, за да не се стигне до ситуация, в която да трябва да се изтърпяват сериозните, понякога дори непоправими, последствия.

Менопаузата настъпва най-често в промеждутъка между 45-55 годишна възраст. По мнението на повечето жени това може и да е твърде несправедливо, но в работите на природата не можем да се месим – можем само да се опитваме да минимизираме някои техни негативни прояви.
По времето, когато усеща първите симптоми на критическата възраст, жената е все още в активна възраст във всяко отношение – лично, служебно, сексуално. Да трябва да поддържа успешно досегашната си ефективност, превъзмогвайки нарушенията на съня, горещите вълни и честите промени в настроението е същинско изпитание, чиято тежест само жената в менопауза може да разбере и опише. Може обаче и да се опита да го преодолее, а гаранциите за успех са сериозни, на фона на съвременните познания и усъвършенствани методи за овладяване на симптомите на менопаузата.

На нея не бива да се гледа като на всесилен враг или непреодолима пречка.

Напротив – менопаузата е период, подобен на пубертета, който засяга всички, период през който всяка жена може да премине и да излезе от него съхранена и дори по-уверена в себе си и своите възможности. В тази именно насока много полезен е приемът на хранителните добавки Феминорм и допълващите ги продукти, с които всяка жена може да има в семейната си аптечка или в дамската си чанта решение за всеки критичен момент през менопаузата.

Banner shop

Феминорм и Феминорм Дуо доказано подпомагат балансирането на хормоналните нива в организма, което възвръща баланса и равновесието в емоционален план и намалява изявите на горещите вълни и честите нощни изпотявания например. Това обаче далеч не са единствените значими последствия от навлизането в критическата възраст. По-скоро това са видимите и прояви, но по-страшни и опасни са тези, които се проявяват в момент, в който вече са нанесли тежки увреди. Именно срещу тяхната изява се препоръчва приемът и на допълващите действието на Феминорм продукти.

Ентан, КалорексВиватонин Лека Нощ, Триомега 1000+ и Оксибор са все природни продукти с естествени съставки, които според индивидуалните нужди на всяка жена може да се приемат успоредно с Феминорм, за цялостна превенция или преодоляване на възможните проблеми, предизвикани от менопаузата. Затова нашият съвет към жените, в менопауза е да бъдат проактивни и да не чакат оплакванията от менопаузата да отшумят от само себе си, защото това няма да се случи, а да ги превъзмогнат успешно с приема на Феминорм и серията допълващи продукти.

borola
Сподели: